Magamról

Talán nem hangzik ismeretlenül nevem, hiszen több mint 30 éve vagyok a hajóbiztosítási piacon. 1991-2002 között az akkori Providencia biztosító munkatársaként ismerhettek meg, évről évre a hajókiállításon is népszerűsítettem a cégcsoport termékeit.

2002-től vagyok a Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. partnere mint független biztosításközvetítő. Alkuszként 2005-től már a Pantaenius termékei is elérhetővé váltak, és 2020-ben a Bavaria AG. terméke is elérhetővé vált Ügyfeleink számára. Ezek mellett az Allianz, a Groupama és az Uniqa termékei közül választhatnak.

Az AJÁNLATKÉRÉS menüben  néhány perc alatt online kérhetnek ajánlatot, de természetesen telefonon és E-mailben kapott megkererést is szívesen fogadok, a felelősség- , a cascó biztosítások, és a CLNI biztosítások kiválasztására és megkötésére.

A szolgáltatás teljesen ingyenes, mivel a közvetített szerződések alapján a biztosítóktól kapom meg a jutalékot. Partnereimnek a megbízási szerződés alapján a kárrendezésben is szívesen segítek.

Tevékenységem nem csak a hajóbiztosításokra terjed ki, független biztosítás közvetítőként örömmel fogadok minden biztosítással kapcsolatos megbízást, az egész ország területéről.

Üdvözlettel,

Papp Ferenc